Suunnittelu- ja mittauskäynti verhosuunnittelu ja kodin tekstiil

Kuvaus

Enintään yhden (1) tunnin mittaisen tapaamisen aikana suunnittelija ideoi asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin sopivia verhoratkaisuja. Tarvittaessa suunnittelija ottaa mitat ikkunoista. Suunnittelukäynnin perusteella asiakas saa tarjouksen suunnittelukokonaisuudesta, sekä verhojen ja tekstiilien valmistuksesta. Suunnittelukäynti toteutetaan asiakaskohteessa Uudenmaan alueella.

Suunnittelukäynti laskutetaan tilauksen yhteydessä, maksuehto 7 pv netto. Laskun tulee olla maksettuna suunnittelukäynnin alkaessa. Hintaan sisältyy alv 24 %, sekä matkakustannukset Uudenmaan alueella.

Tiedot

tunti
tarjoama
185 €

Tietoa meistä

Iskulause

Hyvin suunniteltu remontti, tai rakennusprojekti säästää rahaa.

Keitä me olemme

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä pitää paikkansa myös silloin, kun suunnittelet kotisi remonttia tai uuden kotisi rakentamista. Kun tilasuunnittelu, ja sisustussuunnittelu tehdään askel askeleelta, huomioiden kaikki osa-alueet pienintä yksityiskohtaa myöten, säästät loppupelissä rahaa. Kun esimerkiksi lisätöitä ei tule äkillisten muutosten, tai puutteellisten tietojen vuoksi, projektisi pysyy sovitussa budjetissa ja aikataulussa.

Osoite

Pappilantie 6, ASKOLA

Reittiohjeet